JØTUL

Tulisijoja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle

Jøtul on tulisijojen markkinajohtaja maailmanlaajuisesti ja yksi maailman vanhimmista kamiinoiden, takkasydämien ja tulisijojen valmistajista. Tuotetietoinen asiakas ostaa Jøtulin tulisijan, koska hän tietää, ettei mitään ole jätetty sattuman varaan.
Ajattomat Jøtul tulisijat muodostavat ketjun historiasta nykypäivään ja niillä on luonteva paikkansa nykyaikaisessa kodissa. Niissä yhdistyvät norjalainen valuraudan käsittelyn taito ja toimiva, moderni muotoilu, joista syntyy jotain aivan uutta ja samalla ajatonta ja kestävää, vaikka trendit vaihtuvat.

Jøtul F 602
Maailman eniten myyty kamiina

Jøtul F 602 on yksi Jøtulin ajattomista klassikoista. Kamiina on sekä käytännöllinen että persoonallisen näköinen. Se on helppo sijoittaa, se lämmittää tehokkaasti ja sen päällä on kätevä lämpölevy. Jøtul F 602 on seissyt tukevasti lyhyillä jaloillaan norjalaisissa ja muun maalaisissa kodeissa useiden sukupolvien ajan ja voidaan olettaa, että siitä on iloa myös tuleville sukupolville. Ei siis ole mikään ihme, että Jøtul F 602 on maailman eniten kopioitu tulisija! Hinta 640€

Jøtul F 3
Ajaton suosikki

Jøtul F 3 on ollut suosittu monia vuosia ja se on edelleen yksi Jøtulin eniten myydyistä tulisijoista. Kamiina on muodoltaan leveä, joten sen tilavaan tulipesään mahtuvat hyvin myös suuremmat polttopuut. Kamiinan muotoilu miellyttää silmää ja sopii hyvin moniin erilaisiin sisustustyyleihin. Tuli näkyy hyvin luukun lasin kautta. Tuhkalaatikko on helppo tyhjentää, koska se on sijoitettu tulipesän ulkopuolelle. Kamiinassa on kätevä tuhkalista, joka estää tuhkaa tai kekäleitä putoamasta luukusta lattialle.

Tätä jykevää kamiinaa voi hyvin lämmittää matalalla teholla, mutta se on tarpeeksi tehokas myös kylmään vuodenaikaan. Hinta 1265€

Lisää Jøtul tuotteita Jøtul.com