Referenssit

Mökin saneeraus, Ruokolahti 2017 – Uusittiin keittiö, vaatekomerot, takka, seinä- ja kattopinnat. Tehtiin sähkö- ja LVI- töitä. Tuotiin lämmin vesi mökkiin sisään.

Lappeenranta –  Tirilä OKT – Öljylämmitys vaihdettiin maalämpöön, uusittiin lämpöpatterit ja lämmönjakoverkko, uusittiin käyttövesiverkko, tehtiin lattialämmitys kodinhoitohuoneeseen. uusittiin ulko-ovet, uusittiin sadevesikourut ja syöksytorvet, uusittiin piipunhattu.

Lappeenranta – Ylämaa vanha koulu – Asennettiin öljylämmityksen rinnalle Viessmann 16kw ilma/vesilämpöpumppu ja lämmityksen puskurisäiliö 200L.

Joutseno – vanha pappila – uusittiin kaikki ulko-ovet.

Lappeenranta – Armila Kourula VPK Talo – Uusittiin kaikki ikkunat asuin / tallirakennukseen.

Taipalsaari Konstu – Omakotitalo – Purettiin puukattila ja 2000L varaaja pois ja asennettiin  8 kw ilma/ vesilämpöpumppu 300L lisävaraajalla tilalle.

Taipalsaari Kuivaketvele – Omakotitalo – Asennettiin kaukolämmön tilalle Nibe 3-16kw inventteri maalämpöpumppu, energiakaivolla.

Mikkeli Loma-asunto – Porattiin vesikaivo tontille, vedettiin vesi päärakennukseen, asennettiin käyttövesivaraaja ja hanat, asennettiin harmaa/vesisuodatusjärjestelmä, asenettiin pakastava wc, uusiin keittiö ja liukuovikomerot, asennettiin takka, saunan kiuas ja vesipata, uusittiin muutama ikkuna päärakennukseen, Hoidimme työmaalla sähkö ja LVI asennukset.

Taipalsaari – Uusi omakotitalo – Asennettiin kaikki ikkunat ja ovet Lammi Oy mallistolla.

Lappeenranta – Ruoholampi – Asennettu useampia maalämpöjärjestelmiä uusiin taloihin.

Imatra – Omakotitalo – Vaihdettiin  uudet ulko- ovet.

Imatra – Omakotitalo – Uusittiin keittiökalusteet ja remontoitiin keittiön pinnat.

Taipalsaari – uusi omakotitalo – Toimitettiin kaikki ulko-ovet Lammi Oy. mallistosta.

Lappeenranta – Omakotitalo – Kodinkoneet, Sähkö ja LVI työt keittiöremonttiin.

Vainikkala – Omakotitalo – Poistettii öljylämmitys ja asennettiin tilalle maalämpöjärjestelmä energiakaivolla.

Lappeenranta – Uusi omakotitalo – Toimitettiin takka ja teräshormi.

Taipalsaari – Omakotitalo – Toimitettiin ja asennettiin uusi takka.

Lappeenranta – Omakotitalo – Toimitettiin uusi varaava takka, vanhaan hormiin.

Ruokolahti – Rivitalo  14 asuntoa – Asennettiin kaukolämmön tilalle maalämpöjärjestelmä ja porattiin 5 kpl energiakaivoja a. 200m.

Lappeenranta – Hallirakennus ja 3 asuntoa – Asennettiin öljylämmityksen rinnalle ilma/vesilämpöpumppu ja lämmityksen puskurisäiiö 200L.

Kesäasunto – Savitaipale – Asennettiin ilma/vesilämpöpumppu ja lattialämmitys sekä aurinkokeräimet 6m2 ja tehtiin hybridijärjestelmä.