TAKKA, VARAAVA TAKKA VAI KIERTOILMATAKKA?

Rau-Kem Oy myy ja asentaa takkoja jokaiseen tarpeeseen.

Valikoimiimme kuuluvat pienet kaminat, kiertoilmatakat, varaavat takat, leivinuunit ja hella/leivinuunit.

 

warma uunit

Vuosikymmenten vankka kokemus ja pitkä kehitystyö on Warma-Uunien laajan ja monipuolisen malliston pohjalla.

Tuotteisiin kuuluvat kotimaiset varaavat takat, puuliedet ja leivinuunein varustetut takat sekä laadukkaat kamiinat ja kiertoilmatakat

Varaavat tulisijat ovat saatavilla Puupihi-polttotekniikalla.

WARMA UUNIT – VARAAVAT TAKAT

WARMA UUNIT – PYÖREÄT VARAAVAT TAKAT

WARMA UUNIT – VARAAVAT PUULIEDET

WARMA UUNIT – KIERTOILMATAKAT

Tulisijoja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle

JØTUL -kamiinat

Nordpeis

Kamiinat, kiertoilmatakat ja varaavat takat

Rauhoittava liekki ja rento yhdessäolo – takka on paljon enemmän kuin pelkkä lämmitin. Se luo kotiin aitoa lämpöä ja rauhoittavaa tunnelmaa. Takat ovat lisäksi upeita katseenvangitsijoita.

Takkojemme yksityiskohdissa yhdistyvät Norjan historia ja moderni muotoilu. Meillä on vankka kokemus takkojen valmistamisesta jo yli 30 vuoden takaa. Nordpeisin modernit takat ovat suunniteltu monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin.

Kiertoilmatakan toiminta perustuu siihen, että se vetää kylmää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpöisenä ulos. Se alkaa puhaltaa tuottamaansa lämmintä ilmaa ulos heti, kun tuli on takassa eli lämpöä ei tarvitse odottaa.

Varaava takka on erinomainen vaihtoehto sähkölämmitykselle tai öljylämmitykselle. Varaava takka sitoo tuottamansa lämmön massaansa ja hohkaa sitä ympärilleen pitkän aikaa. Se hyödyntää lämpöenergian mahdollisimman tehokkaasti ja luovuttaa miellyttävää lämpöä pitkään senkin jälkeen, kun tuli on sammunut – jopa yli 20 tuntia.

www.nordpeis.fi
Tiileri

Perinteiset tiilitakat ja pönttöuunit

Tiilerin monipuolisesta varaavien tulisijojen valikoimasta löytyy takka jokaiseen kotiin!

Takkaleivinuunit sopivat perinteiseen ruoanlaittoon. Kaikki Tiilerin ruoanlaittoon tarkoitetut tulisijat ovat varustettu aidoilla keraamisilla arinalaatoilla. Kun tämä yhdistetään erinomaiseen lämmönvarauskykyyn saadaan vertaansa vailla olevat ruoanlaitto-ominaisuudet.

www.tiileri.fi
Polarstone

Varaavat takat, leivinuunit ja hellaleivinuunit

Serpentiinivuolukivi antaa ilmettä koko kodille ja vapaa-ajan asunnolle. Testauksen ja pitkän kokemuksen kautta kehitetty laaja Polarstone-mallisto tarjoaa persoonallisuutta ja viihtyvyyttä kaikkiin tulisijatarpeisiin. Puhdas palaminen ja tasainen lämmönluovutus ovat jo totuttuja vuolukiviuunien omainaisuuksia. Polarstone-mallisto tarjoaa niiden lisäksi eläväpintaisen ja vahvan materiaalin, joka tekee tulisijastasi pitkäikäisen ja persoonallisen.

Tarvittaessa Polarsone valmistaa tulisijan toiveittesi mukaisesti tilaustyönä, avaimet käteen-periaatteella, sillä tulisijojen rakenne antaa mahdollisuuden edullisiin asiakaskohtaisiin muutoksiin. Vuolukivisillä seinä- ja lattialaatoilla täydennät kokonaisuuden.
www.polarstone.fi