Weckman eristämättömät hallit

Eristämättömät WS -teräshallit

Weckmanin eristämätön (ns. kylmä) teräshalli on Suomen suosituin valmishalli, jota on valmistettu eri käyttötarkoituksiin jo yli 40 vuotta. Se sopii mm. kone- ja varastohalliksi, kun lämmintä hallitilaa ei välttämättä tarvita. Weckman WS on turvallinen ja suunniteltu Suomen olosuhteisiin kestämään paikalliset lumikuormat. Vakiohalleissa on lyhyt toimitusaika.

Erinomaisen kotelopalkki-kehärakenteen ansiosta hallissa on tilan tuntua ja hyvä näkyvyys koko pituudelta, sillä kaarituetussa katossa ei tarvita kattoristikoita tai pilareita, joten tila jää kokonaisuudessaan tehokkaaseen käyttöön.


PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA TÄSTÄ TUOTTEESTA


Laaja varustevalikoima

Hallien muunneltavuutta eri käyttötarkoituksiin lisäävät varustelut, esimerkiksi ikkunat ja eri tyyppiset ovet. Oviaukot voidaan sijoitella ja mitoittaa joustavasti. Hallin käyttötarkoitusta voi muuttaa hyvin joustavasti koska välipilareita ei ole. Eristämättömät hallit voidaan tarvittaessa myöhemmin lämpöeristää.

Tekniset tiedot

Vakiorunkoleveydet ja elementit

Vakioseinäkorkeus (teräspilarien korkeus) 4,6 m
Hallien vakioleveydet 11, 14, 16, 18, 20, 22 ja 24 m

Vakiokattokulmat 15° ja 27°
Paloluokitus P3

 


Monikäyttöinen ja kestävä

Weckman WS -halli tarjoaa nykyaikaiset ja avarat tilat esim. teollisuuden ja maatalouden käyttöön. Väsymättömän materiaalin ansiosta hallin tekninen käyttöikä on 50 vuotta. Hallin paloluokitus on P3. Kattokulmissa on valittavissa vakiokulman 15° lisäksi myös 27°.


Nopea pystytys ja asennus

Tukevarakenteinen halli on helppo ja nopea pystyttää eikä se vaadi erikoistyökaluja. Pystyttämistä nopeuttaa vääntöjäykkä kehärakenne, kun koko kehäelementti voidaan nostaa kerralla pystyyn. Weckman-asennustarvikkeet ja listat viimeistelevät kokonaisuuden.