Weckman lämpöeristetyt hallit

Lämpöeristetyt Weckman WSE -teräshallit

Lämpöeristetyn WSE-hallin runkona on laadukas ja turvallinen teräskehärunko, jonka ansiosta hallin koko sisäkorkeus on käytettävissä. Suomen olosuhteisiin suunniteltu ja monikäyttöinen Weckman-teräshalli täyttää vaativankin hallirakentajan vaatimukset.

Weckman halli skaalautuu asiakkaan liiketoiminnan mukaan. Kevytrakenteisen eristetyn väliseinän avulla halli voidaan myös jakaa kylmään ja lämpimään lohkoon. Modulaarisen rakenteen ansiosta hallia voidaan tarvittaessa jatkaa kustannustehokkaasti myöhemmin.


PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA TÄSTÄ TUOTTEESTA


Näyttäviä halleja väreillä ja varusteilla

Lämpimien teräshallien seinä- ja kattoelementtejä on valittavissa useissa eri väreissä. Ulko- ja sisäpintoihin voidaan valita eri värit. Hallien muunneltavuutta lisäävät varustelut, esimerkiksi ikkunat ja eri tyyppiset ovet. Myös hallin käyttötarkoitusta voi muuttaa joustavasti koska välipilareita ei ole.

Runkorakenne

Teräskehät ja -orret.

Vakioseinäkorkeus (teräspilarin korkeus) 4,60 m
Vakioleveydet: 11,14,16 m
Vakiokattokulma 15°

Paloluokitus P3

WSE-halleja saatavana myös muilla mitoituksilla


Nopea pystytys ja asennus

Tukevarakenteinen halli on helppo ja nopea pystyttää eikä se vaadi erikoistyökaluja. Pystyttämistä nopeuttavat vääntöjäykkä kehärakenne ja mittatarkat teräsorret. Weckman-seinä- ja kattoelementeissä on valmiit sisä- ja ulkopinnat, mikä nopeuttaa asennusta. Kokonaisuus viimeistellään Weckman-asennustarvikkeilla ja listoilla.


Ympäristöystävällisyys huomioitu

Tuhti WSE -teräshallien katto- ja seinäelementtien hyvä lämmöneristävyys edistää energiatehokkuutta. Teräs on 100%:sti kierrätettävää ja suurin osa teräksestä valmistetaan hiilineutraalisti.