Piiput ja hormit

Paloturvalliset Schiedel valmispiiput ja piippujen saneeraustuotteet ovat ratkaisu piippuasioissa.

Teräspiiput

Permeter Smooth

Valmispiippu Permeter Smooth on upea teräspiippu puulämmitteisiin tulisijoihin, joissa hormiliitos on tulisijan päällä.

Moderni, sileäpintainen ja täysin pannaton ratkaisu sopii vaativankin sisustajan makuu

Permeter Smooth

Permeter Smooth Air

Permeter Smooth -tuoteperheeseen kuuluva korvausilmakanavallinen Permeter Smooth Air valmispiippu on kehitetty erityisesti matalaenergia- ja passiivitaloihin. Piipun sisäänrakennetun ilmakanavan ansiosta tulisijan ei tarvitse palaakseen ottaa ilmaa huonetilasta.

Permeter Smooth Air

Schiedel Saunapiippu

PANNATON JA HÖYRYTIIVIS

Täysin valmiiksi suunniteltu pakettiratkaisu saunoihin. Sopii yleisesti käytössä oleviin kiukaisiin.

Saunapiipun kirkas ruostumaton tai musta ulkokuori on tyylikäs ja sileä, kiinnityspannaton ratkaisu, joka on hyvin viimeistellyn näköinen.

Permeter Smooth Air

Harkkopiiput

Rondo Plus

MARKKINOIDEN MONIPUOLISIN HORMIJÄRJESTELMÄ

Monipuolisesta valmispiippu Rondo Plus -valikoimasta löytyy sopiva hormikoko kaikkiin tulisijoihin. Rondo Plus -hormit sopivat kaikille tulisijoille ja kaikille polttoaineille, kuten puun, öljyn, hakkeen, pelletin ja viljanpolttoon.

Rondo Plus

Rondo Air

EDISTYKSELLINEN TULOILMAKANAVALLA VARUSTETTU PIIPPU

Tämä Rondo Plus tuoteperheeseen kuuluva korvausilmakanavallinen valmispiippu on kehitetty erityisesti matalaenergia- ja passiivitaloihin.

Rondo Air valmispiipun ansiosta tulisijan ei tarvitse palaakseen ottaa ilmaa huonetilasta. Kun tulisijassa on kaasutiiviit suuluukut, hyvin tiivistetty ilmakanavan liitos eikä muitakaan vuotokohtia, se toimii täysin omana järjestelmänään eikä vaikuta lainkaan koneellisen ilmanvaihdon toimintaan.

Rondo Air

Isokern

PALOTURVALLINEN HARKKOPIIPPU HOHKAKIVESTÄ

Valmispiippu Isokern valmistetaan islantilaisesta laava- eli hohkakivestä ja se soveltuu puulämmitteisiin tulisijoihin. Piippu koostuu yksittäisistä harkkoelementeistä, joihin liitosaukot työstetään paikanpäällä ja on siksi helppo sekä nopea asentaa. Se on myös erinomainen vaihtoehto tulisijvaraukselle, johon tulisija hankitaan vasta myöhemmin tai jos tulisijaa ei ole vielä tiedossa.

Isokern