Pulpettihallit ja katokset

Pulpettikattoiset
Weckman KS -hallit ja katokset

Weckman KS pulpettikattoinen halli toimii edullisena varastotilana ja suojakatoksena esim. koneille ja laitteille. Maatiloilla niitä käytetään konesuojina, yritystoiminnassa ulkovarastoina ja taloyhtiöissä autokatoksina. Modulaarinen rakenne mahdollistaa katoksen sovittamisen kapasiteettitarpeen tai rakennustilan puitteissa. Katos voidaan sijoittaa myös ympäröimään teollisuushallia. Konehallirakennusten ja erilaisten suojakatosten vakiotoimituksissa on lyhyt toimitusaika.


PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA TÄSTÄ TUOTTEESTA


Tyylikkäät katokset moneen tarpeeseen

Käytännölliset ja tyylikkäät Weckman katokset suojaavat sateelta ja lumelta. Pulpettikattoinen halli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin, se toimii niin säilytystilana kuin pihavarastona. Eri teräsprofiileja ja värejä yhdistelemällä saadaan aikaan näyttäviä lopputuloksia.

Vakiorunkoleveydet ja elementit

Vakio-takaseinäkorkeus 3,6 m

Vakioleveydet 8 m ja 10 m.
Saatavilla myös 12 metrin poikittaissuuntaisella ristikkorakenteella ilman välipilareita.

Vapaavalintaiset hallikoot (pituussuuntainen palkkirakenne)

Vesikatto kantavalla profiililevyllä

Vakiokattokulma 10°


Kestävä ja käytännöllinen

Pulpettikattoisessa hallissa on vahva teräsputkirunko ja vaativiin Suomen olosuhteisiin suunniteltu pitkä eturäystäs (1 m). Weckman katoksien turvallisuus pohjautuu Weckmanin vuosikymmenien kokemukseen rakentamisesta Suomen vaativiin lumisiin oloihin.


Suunniteltu vaativaan käyttöön

Tarvittaessa jo ennestään vahvarunkoisen hallin/katoksen saa myös vahvistetulla kehärakenteella, mikä mahdollistaa isommat kehävälit esim. isompien maatalouskoneiden suojakatoksissa.