Toshiba Estia -ilma-vesilämpöpumppu

Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumppu on ihanteellisen kompakti ratkaisu asuntojen lämmitykseen ja viilennykseen. Estia käyttää ensisijaisena energialähteenään ilmaa, joten se on täydellinen ratkaisu energiatehokkuuden parantamiseksi.


PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA TOSHIBA ESTIA -ilma-vesilämpöpumpusta

Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumppujärjestelmää sopii käytettäväksti useiden erilaisten lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden, kuten lämmityspattereiden, lattialämmityksen ja puhallinkonvektoreiden kanssa. Toshiba Estia -järjestelmät voidaan yhdistää vanhojen rakennusten perinteisiin puu- tai polttoainekäyttöisiin lämminvesivaraajiin, ja kattaa näin rakennusten ympärivuotiset lämmitystarpeet.

Lämminvesivaraaja voi toimia ilma-vesilämpöpumpun varajärjestelmänä talven kylmimpinä päivinä. Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumpun älykäs ohjausjärjestelmä tasapainottaa energialähteitä, minkä ansiosta energiankulutus ja lämmityskustannukset pienenevät.

Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumpun suurella näytöllä varustettu kauko-ohjain on yksinkertainen, intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Kauko- ohjaimessa on tyylikäs muotoilu, taustavalo ja monipuoliset, selkeät kuvakkeet.

Järjestelmään on helppo yhdistää toinen kauko-ohjain, jolloin käyttö on entistä helpompaa. Sisäänrakennettu ohjelmisto säätelee veden lämpötilaa ja optimoi järjestelmän energiankulutuksen. Viikkoajastin säätelee lämpimän veden jakelua yhdelle tai kahdelle alueelle sekä lämminvesivaraajaan.

Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumppu on nopea ja helppo asentaa. Sisäyksikkö voidaan sijoittaa turvallisesti sopivimpaan paikkaan talossa. Kompakti ulkoyksikkö voidaan sijoittaa minne tahansa talon ulkoseinustalle tai parvekkeelle laajojen putkitusmahdollisuuksien ansiosta.

Ilma-vesilämpöpumppu myös suuriin tiloihin

Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumppuja on saatavana useissa eri teholuokissa, Estia-sarjaa täydentävä Estia Monobloc on ihanteellinen valinta suurten tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Estia Monoblocin hydrauliset komponentit sisältyvät ulkoyksikköön, minkä ansiosta laite on erittäin kompakti ratkaisu. Estia Monobloc ilma-vesilämpöpumppu on saatavana 17 ja 21 kW:n malleina, jotka lämmittävät tiloja ja tuottavat suoraan lämmintä käyttövettä. Lisäksi Estia Monoblocin etuna on mahdollisuus toteuttaa jäähdytystä kuumina vuodenaikoina.