Toshiba Ilves -ilma-vesilämpöpumppu

Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppu on kustannustehokas lämmitysratkaisu sekä uudiskohteisiin että vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien saneeraukseen.

Hyvän hyötysuhteensa ansiosta Toshiba Ilves on erittäin energiatehokas ja enemmän kuin puolittaa kotisi lämmityslaskun öljyyn ja sähköön verrattuna. Samalla Toshiba Ilves -ilmavesilämpöpumppu lämmittää myös kotisi käyttöveden, mikä tuottaa mukavasti lisäsäästöä asuinkustannuksiin.


PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA TOSHIBA ILVES -ilma-vesilämpöpumpusta

Edistyksellisen invertteriohjauksen ansiosta Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppu optimoi lämmöntuotannon automaattisesti kotisi lämmöntarpeen mukaiseksi. Kompressorin teho säätyy ulkoilman lämpötilan mukaan varmistaen parhaan mahdollisen hyötysuhteen ja oikean lämmön oikeaan aikaan.

Huippuluokan energiatehokkuudesta kertoo myös Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpun korkea COP-arvo 4,46. Kylmiin olosuhteisiin suunniteltu järjestelmä säilyttää nimellistehonsa kipakammissakin pakkasissa aina -15° C ulkolämpötilaan asti. Kesän helteitä varten Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpussa on myös jäähdytysominaisuus.

Toshiba Ilves ilma-veilämpöpumppu sisältää erilliset ulko- ja sisäyksiköt, jotka on helppo sijoittaa kulloisenkin kohteen parhaiten soveltuvaan paikkaan. Järjestelmän asennus sujuu ammattilaiselta nopeasti sekä uudisrakennuksiin että olemassa oleviin lämmitysjärjestelmiin.

Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpun käytön tekee vaivattomaksi helppokäyttöinen säädin, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet henkilökohtaisiin mukavuussäätöihin.

  • Hyvä hyötysuhde: paljon lämpöä pienellä sähkönkulutuksella
  • Paras järjestelmä, jossa lämmitysvesi ei kierrä ulkoputkistossa
  • Joustava ratkaisu: voidaan kytkeä nykyisen rinnalle ja laajentaa myöhemmin
  • Valmistettu Japanissa: korkealaatuiset komponentit ja materiaalit
  • Useita vaihtoehtoja varaajaksi
  • Helppokäyttöisin ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä
  • Ympäristöystävällinen: uusiutuvaa energiaa ilmasta

Linkki valmistajan sivuille: https://www.toshibasuomi.fi/tuotteet/ilmavesilampopumput/toshiba-ilves/