Toshiba - Lattiamallin ilmalämpöpumppu

Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumppu on oikea valinta tiloihin, joihin perinteinen seinälle asennettava ilmalämpöpumppu ei sovi.

Lattiamallin ilmalämpöpumppu vie vähemmän tilaa kuin normaali lämpöpatteri ja se voidaan asentaa helposti esimerkiksi erkkeri-ikkunoiden alle tai muihin sijoituksellisesti vaativiin paikkoihin. Sen nykyaikaiset linjat ja valkoinen väri sopivat mihin tahansa ympäristöön.


PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumpusta

Asennus tapahtuu helposti ja joustavasti joko suoraan lattialle tai seinäkiinnityksellä hieman lattian yläpuolelle, jolloin lattialistaa ei tarvitse poistaa.

Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumpun ominaisuudet mahdollistavat kaksisuuntaisen puhalluksen, eli Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumppu puhaltaa lämmintä ilmaa samanaikaisesti sekä ylöspäin että lattiaa pitkin alaspäin. Sen ansiosta ilmalämpöpumpun tuottama lämpö jakautuu tasaisesti huonetilaan, mikä lisää asumisen mukavuutta.

Ainutlaatuinen lattialämmitystila maksimoi hyvän olon.

Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumpun ainutlaatuisen lattialämmitystilan innovaatio on peräisin takan lämmöstä. Tämän vaihtoehdon avulla lämmin ilma leviää tasaisesti konsolin alaosasta nostaen mukavuuden ja hyvänolon tunnetta. Toiminto on aktivoitavissa nopeasti ja helposti painamalla kaukosäätimen yhtä näppäintä.

Puhdistaa ja raikastaa sisäilmaa ja ehkäisee hometta

Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa ja poistaa kosteutta. Tehokkaiden ilmankäsittely- ja suodatustoimintojen avulla laite suodattaa ilmasta pölyn, hajut, virukset, bakteerit sekä allergeenit tehden huoneilmasta raikkaampaa ja terveellisempää. Ilmalämpöpumpun sammuttamisen jälkeen sen sisäinen tuuletin aktivoituu automaattisesti käämin kuivaamiseksi. 20 minuutin tuuletintoiminta sammuttamisen jälkeen ja luonnollinen ilmavirta kuivaavat kostean ilman ja auttaa homeen muodostumisen estämisessä.