Weckman-pihatot

Weckman-pihatot maatilojen eläinsuojiksi

Weckman WSP on turvallinen ja Suomen olosuhteisiin suunniteltu ja testattu kylmäpihatto, joka soveltuu eläinsuojaksi maatiloilla, myös hevospihatoksi. Weckman-halleja on tehty erityisesti maatalouden tarpeisiin jo 70-luvulta lähtien kaikenkokoisille tiloille. WSP on laadukas pihatto, jossa lehmät voivat liikkua vapaasti.


PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA TÄSTÄ TUOTTEESTA


Suunniteltu toimimaan

Hyvä ilmanvaihto ja riittävä ilmatila ovat pihaton toimivuuden perusedellytyksiä. WSP-pihatot on varusteltavissa käyttötarpeen mukaan: niihin on saatavissa varasto-, huolto- tai hoitotilaa ja traktorilla läpiajettavat ruokintapöydät.

Räätälöitävät rakenteet

Asiakastarpeen mukaan räätälöitävät teräsrakenteet

Tuulettuva harjarakenne (leveys 2300 mm) takaa tehokkaan ilmanvaihdon

6 m kehävälien ansiosta onnistuu 1,2 m parsimitoitus ja tehokas tilojen käyttö


Muunneltavuus

WSP-pihattoa voi muunnella tarpeen ja käyttömukavuusvaatimusten mukaan. Esimerkiksi kattoon voidaan asentaa valolevyjä luonnonvalon hyödyntämiseksi valaistuksessa. Pihaton seinät voi puuverhoilla yhteensopivaksi muiden alueen rakennusten kanssa.


Muuntojoustavuus

Weckman-halleissa on kiinnitetty erityisesti huomiota muuntojoustavuuteen. Hallia on tilantarpeen kasvaessa mahdollista laajentaa päätykehään asennettavan vahvistussetin ja sivuille asennettavien siipirakennesettien avulla.